Miért műfenyő?

A karácsony elképzelhetetlen karácsonyfa nélkül. A meghitt pillanatokhoz csodaszép hátteret biztosít egy szépen feldíszített fenyőfa.

Műfenyő kínálatunkban megtalálhatóak a hosszú tűlevelű és a klasszikus, rövid levelű változatok. A hosszú tűlevelű műfenyők közül választhatunk a havas ágvégű vagy a zúzmarás benyomást keltő fenyőfák, illetve az erdei fenyők sötétzöld levelű változataiból. A klasszikus, rövid levelű fenyők között is megtalálhatja mindenki a számára megfelelő karácsonyfát, legyen szó a friss hajtású vagy behavazott változatról. A műfenyők mérete 80-tól 350 centiméterig illetve kültéri felhasználás esetén 3,7 métertől 15 méterig terjed kínálatunkban. Óriás méretű fenyők igény alapján egyedileg rendelhetőek.

A műfenyők formája élethű, anyaga és színe tartós. Az ágak kialakítása miatt a fák könnyen díszíthetőek, jól alakíthatóak. A műfenyők további előnye a vágott fenyőkkel szemben, hogy tűleveleiket nem hullajtják, nem száradnak el, illetve nem csepeg a gyanta. Kis helyen is könnyedén tárolhatóak és évről évre felhasználhatóak. A műfenyőket stabil műanyag talppal szállítjuk, ágaik kihajthatóak. A fenyőfa összeállítása és az ágak kihajtogatása csupán pár percet vesz igénybe.

A kanadai gyártási technológiának köszönhetően igen jó minőségű és esztétikus, élethű, a bolgár gyártásnak köszönhetően pedig rendkívül versenyképes áru műfenyők készülnek. Ebből következően az általunk forgalmazott műfenyők kimagasló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

A GTrees műfenyők forgalmazását Magyarországon kizárólagosan cégünk látja el.

A műfenyőket házhoz szállítjuk, otthonukban kényelmesen átvehetik.

A többi céghez hasonlóan honlapunkon az Ön kényelme és a böngészési élmény fokozása céljából anonim cookie-kat használunk, amelyhez Ön az oldal használatával hozzájárul. További tudnivalókat az adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.