Használati utasítás

Karácsonyi műfenyő / Dekorációs termék

Méret (magasság, cm): 120/150/180/220/250 cm

Termékleírás:

Alapanyag: polietilén műanyag, acél, polipropilén

Felhasználható: belső terek dekorálására

Tisztítása: száraz ruhával. Nem mosható, vegyileg nem tisztítható.

Figyelmeztetés: a műfenyő anyaga hőre lágyuló műanyag, ezért fűtőtestek közelébe elhelyezni, sugárzó hőhatásnak és nyílt lángnak kitenni tilos. Tilos csillagszórót és/vagy gyertyát elhelyezni közvetlenül a műfenyőn vagy annak közelében.

A műfenyő kialakítása során felhasznált acél sodratok elhelyezésére ügyelni kell a balesetek elkerülése érdekében. Nem megfelelő vagy gondatlan használatból eredő károkért, sérülésért a forgalmazó és a gyártó felelősséget nem vállal.

Kisgyermekek közelében történő alkalmazás során fokozottan ügyeljenek a sérülések, balesetek elkerülésére.

Összeszerelés:

A 120/150/180 cm magasságú műfenyők 2 részből állnak + a műanyag talp.

A műanyag talp szorosan illeszkedik egymásba, hideg állapotban törékeny. Kérjük, hogy szobahőmérsékleten illesszék össze a műanyag részeket.

A 220/250 cm-es műfenyők 3 részből állnak + fémtalp.

A műfenyő pátos szerkezetű, az ágak a fa törzsére vannak hajtogatva. Az alsó ágak kihajtása nehezebb, szorosan illeszkednek a törzshöz. Minden ágat hajtogasson le, majd a fenyő ágait/ágvégeket az élethű hatás eléréséhez hajtogassa kissé felfelé, így dúsabb hatást ér el. Amennyiben az ágak vízszintesen maradnak, akkor a fenyő ritkább benyomást kelt. A fenyő felső részét illessze az alsó részbe és hajtogassa le az ágakat. A felső rész végén a fémcsőhöz hajlítva található a csúcság, amelyet felfelé kell hajtani. Amennyiben a csúcsrészt hosszúnak találja, az ágat egyszer-kétszer körbe lehet tekerni a fémcső végződése felett, így lehet a csúcsot megrövidíteni.

A műfenyő, a mérettől függően, 2 vagy 3 darabra szétszerelt állapotban kerül szállításra, műanyag vagy fém talppal. A fa ágai, levelei a szállítás során kissé elnyomódhatnak, mely a fenyő minőségét nem befolyásolja. Kérjük, hogy az elvárt élmény és optikai hatás érdekében, szánjon időt az ágak kihajtogatására, beállítására, megigazítására.

Kis időráfordítással nagyon dekoratív műfenyő lesz az eredmény, mely mindenkinek örömére fog szolgálni.