Cégünk több mint 25 éve van jelen a magyar piacon. Családi vállalkozásunk elsősorban lakberendezési termékek (Bozont függöny és gyöngyfüggöny, www.bozontfuggony.hu) forgalmazásával és gyártásával foglalkozik. Megrendelőink gyors és pontos kiszolgálásának köszönhetően vállalkozásunk folyamatosan bővült az évek alatt.

A bolgár gyártó 1991-ben kezdte tevékenységét családi vállalkozásként, fő profilja műanyag fólia gyártása volt. A műfenyők gyártása kanadai technológiával történik, a speciális gyártási folyamat során a hosszú tűleveleket úgy formálják, hogy azok élethű és dús benyomást keltsenek.

Számos országban nagy sikerrel forgalmazzák a hosszú tűlevelű és klasszikus műfenyőket, óriás fenyőket. A legkedveltebb fajták immár Magyarországon is elérhetőek.

Reméljük Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

A műfenyő

A karácsony elképzelhetetlen karácsonyfa nélkül. A meghitt pillanatokhoz csodaszép hátteret biztosít egy szépen feldíszített fenyőfa.

Műfenyő kínálatunkban megtalálhatóak a hosszú tűlevelű és a klasszikus, rövid levelű változatok. A hosszú tűlevelű műfenyők közül választhatunk a havas ágvégű vagy a zúzmarás benyomást keltő fenyőfák, illetve az erdei fenyők sötétzöld levelű változataiból. A klasszikus, rövid levelű fenyők között is megtalálhatja mindenki a számára megfelelő karácsonyfát, legyen szó a friss hajtású vagy behavazott változatról. A műfenyők mérete 120-tól 250 centiméterig illetve kültéri felhasználás esetén 3,7 métertől 15 méterig terjed kínálatunkban. Óriás méretű fenyők igény alapján egyedileg rendelhetőek.

Az általunk forgalmazott műfenyők pántos szerkezetűek, az ágak a törzshöz vannak rögzítve. A műfenyők formája élethű, anyaga és színe tartós. Az ágak kialakítása miatt a fák könnyen díszíthetőek, jól alakíthatóak. A műfenyők további előnye a vágott fenyőkkel szemben, hogy tűleveleiket nem hullajtják, nem száradnak el, illetve nem csepeg a gyanta. Kis helyen is könnyedén tárolhatóak és évről évre felhasználhatóak. A műfenyőket stabil műanyag talppal szállítjuk, ágaik kihajthatóak. A fenyőfa összeállítása és az ágak kihajtogatása csupán pár percet vesz igénybe.

A kanadai gyártási technológiának köszönhetően igen jó minőségű és esztétikus, élethű, a bolgár gyártásnak köszönhetően pedig rendkívül versenyképes áru műfenyők készülnek. Ebből következően az általunk forgalmazott műfenyők kimagasló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

A műfenyőket házhoz szállítjuk, otthonukban kényelmesen átvehetik.