Kapcsolatfelvétel

Bemutatótermünk címe:  

6230 Soltvadkert, Büdöstói út 57/1

Tendit Kft. telephelye

Bejelentkezés:

Telefonon: +36 20 9872 721

E-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Ügyfélszolgálat telefonszám: +36 20 9872 721

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, vagy szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, azt megteheti itt a honlapról is. Ez esetben kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!

Ahhoz, hogy meggyőződjünk róla, hogy nem automatikus robot tölti ki az űrlapot, hanem Ön valódi személy, kérjük klikkeljen arra a képre, amely a következőt ábrázolja: torta

Adatvédelmi nyilatkozat

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltője (továbbiakban: felhasználó) által megadott személyes adatokat a Tendit Kft. kizárólag kapcsolatfelvétel céljából használja fel, azokat harmadik félnek nem adja ki, kivéve ha erre a törvény kötelezi. Az itt megadott e-mail címre a Tendit Kft. marketing anyagot nem küld a felhasználónak, valamint a megadott telefonszámon direkt telemarketing megkereséssel nem él a jövőben. A felhasználó által az ajánlatkérés/kapcsolatfelvétel során kötelezően megadott adatok: név, telefonszám, e-mail cím.

Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával a felhasználó hozzjárul ahhoz, hogy a Tendit Kft. felhasználja azokat kapcsolatfelvétel céljából.

Teljes adatvédelmi nyilatkozat és cookie tájékoztató megtekintése

A többi céghez hasonlóan honlapunkon az Ön kényelme és a böngészési élmény fokozása céljából anonim cookie-kat használunk, amelyhez Ön az oldal használatával hozzájárul. További tudnivalókat az adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.